Kermis Nootdorp van start

Kermis Nootdorp van start

De Nootdorpse kermis is woensdagmiddag weer van start gegaan. Bij een temperatuur van 27 graden en volop zon kwamen even na 13 uur de eerste bezoekers het terrein van de Nootdorpse IJsclub op.

Attracties
Nootdorp heeft het twee jaar lang zonder kermis moeten doen, maar dit jaar is er weer een kleine week lang het geluid van kermisattracties te horen naast de Dobbeplas. Op het kermisterrein zijn dit jaar botsauto’s, een snoepkraam, een schiettent, grijpmachines, een kinderdraaimolen, bungee trampolines, een oliebollenkraam en heel veel andere attracties te vinden. Fietsen en scooters kunnen gestald worden aan het begin van het fietspad.

Tot 14 augustus
Het belooft een mooie kermisweek te worden, want de weersvooruitzichten zijn prima. De kermis is er nog tot zondag 14 augustus.