Vuurwerk aan de Dobbeplas gaat door ondanks droogte

Vuurwerk aan de Dobbeplas gaat door ondanks droogte

De organisatie van de Nootdorpse Kermisweek heeft aan onze redactie laten weten dat het vuurwerkspektakel komende zaterdagavond gewoon kan doorgaan.

Schuiner op het strand zetten
Vanwege de droogte was er sprake dat het vuurwerk dat om 22:30 gaat losbarsten niet de lucht in geschoten kom worden. “Als het vuurwerk wat schuiner op het strand gezet wordt richting het water dan is het veilig. Er is daarom alsnog goedkeuring gegeven voor het evenement”, aldus de organisatie.

Kijken vanaf kermisterrein
De organisatie is blij met dit besluit en roept iedereen op om gezellig te komen kijken. Het vuurwerkspektakel vindt zaterdag plaats om 22:30 bij de Dobbeplas op het kermisterrein. Om de Dobbeplas zelf staan hekken om de hulpverleners ruimte te geven mocht het nodig zijn.