Politie zoekt getuigen van babbeltruc in Pijnacker

Politie zoekt getuigen van babbeltruc in Pijnacker

Op dinsdag 17 augustus 2022 heeft er omstreeks 20.00 uur een babbeltruc plaatsgevonden in een woning aan het Raaigras in Pijnacker. Twee mannen wisten zich door middel van een smoes toegang tot de woning van een bejaarde vrouw te verschaffen, waarna geld uit de woning meegenomen is.

Signalement
De politie is daarom op zoek naar twee mannen met een getinte huidskleur. Beide mannen waren netjes gekleed. Heb je iets gezien wat met deze zaak te maken kan hebben of beschik je over camerabeelden van de omgeving rond dit tijdstip waar de mannen op te zien zijn, neem dan contact op met de recherche van politiebureau Pijnacker-Nootdorp via 0900-8844, onder vermelding van registratienummer PL1500-2022244630.