Bestuurder onder invloed van drugs ramt lantaarnpaal en slaat over de kop op Laan van Hoornwijck

Bestuurder onder invloed van drugs ramt lantaarnpaal en slaat over de kop op Laan van Hoornwijck

Een automobilist heeft in de nacht van zaterdag op zondag een eenzijdig ongeval veroorzaakt. Ooggetuigen melden dat de bestuurder met hoge snelheid op de Laan van Hoornwijck reed toen hij de macht over het stuur verloor en een paal ramde. Vervolgens sloeg de auto over de kop en kwam een stuk verder tot stilstand.

Bekneld in de auto
De bestuurder van de auto kon zelfstandig uit zijn voertuig komen. Een bijrijdster zat bekneld en moest door de brandweer uit het voertuig gehaald worden.

Lachgas en drugs
Een bekende van het slachtoffer heeft na het ongeval twee flessen lachgas uit de auto gehaald en vervolgens in het nabijgelegen water gegooid. Ook testte de bestuurder positief op drugs. De automobilist en de bijrijdster zijn aangehouden door de politie en naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurder verklaarde aan de politie dat hij niet gereden zou hebben, maar meerdere ooggetuigen bevestigen dat hij wel degelijk de bestuurder was.