Rotary Pijnacker-Nootdorp organiseert tourrit voor duo fiets zorgboerderij BuitenGewoon

Rotary Pijnacker-Nootdorp organiseert tourrit voor duo fiets zorgboerderij BuitenGewoon

De duo-fiets van zorgboerderij BuitenGewoon in Delfgauw is aan vervanging toe. De Rotary Pijnacker-Nootdorp organiseert 27 augustus een tourrit waarvan de opbrengst ten goede komt aan een nieuwe duo-fiets.

Herinneringen
Bezoekers van de dagbesteding maken hier dagelijks gebruik van en keren na elke rit weer met een glimlach terug naar huis en dat moet zo blijven. Met name inwoners uit de gemeente maken gebruik maken van deze dagopvang. Hoe mooi is het dat de bezoekers met de duo-fiets door hun dorp, smalle landweggetjes en langs boeren en tuinders herinneringen kunnen doen herleven.

Doneeractie
Omdat de Rotary Pijnacker-Nootdorp er zeker van wil zijn dat de nieuwe duo-fiets er nog dit jaar komt, wordt er ook een doneeractie gestart. Van het geld dat er hierna overblijft zullen andere investeringen worden gedaan waarvan de bezoekers kunnen genieten. Doneren kan via https://www.doneeractie.nl/actie/66544.