Scouting Nootdorp houdt groepsweekend voor start 73e seizoen

Scouting Nootdorp houdt groepsweekend voor start 73e seizoen

Op zaterdag 3 september kwamen zo’n 300 scouts van Scouting Nootdorp bij elkaar aan de Laakweg in Nootdorp. Het is het Scouting Nootdorp groepsweekend waar bijna alle leden bij elkaar komen. Sommige kinderen vliegen over naar een nieuwe groep.

Veel waterspektakel
Dat moest natuurlijk wel op een bijzondere manier gebeuren en daarom was er een enorme waterglijbaan gebouwd. Na het openen en het welkom heten verzamelden de kinderen, leiding en ouders zich rondom de glijbaan en al snel gleden de eerste kinderen naar beneden, naar hun nieuwe groep.

Barbecue
Na het nodige waterplezier vertrokken ze naar verschillende plekken in de buurt voor een tocht of een reeks andere activiteiten. De 100 oudere kinderen bleven tot ’s avonds laat weg en deden onderweg een barbecue. De scouting kijkt terug op een geweldig feest, lekker buiten en met onverwachte activiteiten.

Het groepsweekend is het begin van het 73e seizoen van Scouting Nootdorp.