Politie ontruimt Scapino in Rijswijk na ruzie tussen winkelbezoekers

Politie ontruimt Scapino in Rijswijk na ruzie tussen winkelbezoekers

Op zondagmiddag 4 september omstreeks 16:30 is kledingwinkel Scapino aan de Prins Constantijn Promenade in Rijswijk ontruimd door de politie en handhaving. Door de opheffingsuitverkoop van 70% ontstond er een flinke drukte in de winkel.

Conflict
Volgens getuigen waren er een aantal winkelbezoekers met elkaar op de vuist gegaan om een paar goedkope schoenen te bemachtigen. In de winkels werd het een flinke en onrustige bende. Uiteindelijk is de politie en handhaving er aan te pas gekomen om de Scapino te ontruimen.

Gevolgen
Iedereen die zich op dat moment in de Scapino bevond moest het pand verlaten. Nieuwe bezoekers die op zondagmiddag de kledingwinkel wilden bezoeken werden geweigerd en weggestuurd.