25 september: Fietsen of wandelen voor Alpe d’HuZes

25 september: Fietsen of wandelen voor Alpe d’HuZes

Op 25 september is het weer zo ver: wandelen of fietsen door de mooie omgeving van Pijnacker voor een goed doel. Deelnemers van alle leeftijden kunnen verschillende afstanden afleggen en zo geld inzamelen voor onderzoek naar kanker.

De tochten
In de omgeving van Biesland en Balij tussen Zoetermeer en Delft wordt, in groepsverband, een wandeltocht van 10 kilometer afgelegd. Niet alleen dit – het gebeurt ook samen met De Klimmende Règâhs. Ook is het mogelijk om fietstochten te doen van drie verschillende lengtes: één van 26 kilometer, één van 66 kilometer, één van 96 kilometer. De laatste twee zijn voor de echte racefietsers die mee willen doen, maar het is belangrijker om mee te doen dan keihard te fietsen. De routes worden begeleid door de Règâhs. 

Wat is er nog meer?
De verzameltijd voor zowel de wandelaars als de fietsers is tussen 8 en 9 bij De Viergang in Pijnacker. Bij aanmelding krijgen de deelnemers een DKR-toertochtshirt, en ook wordt daar een groepsfoto gemaakt. De finish is eveneens bij De Viergang. Daar wacht een welverdiende lunch en gezellige muziek. De kosten van deze tochten voor het goede doel bedragen 35 euro per persoon. Hier is meer informatie over de dag te vinden.