Featured Video Play Icon

Buitenspeeldag mag nu toch wel door

Op de Meikoninginlaan in Delfgauw is de buitenspeeldag eindelijk van start gegaan. Deze had eigenlijk op 8 juni op feestelijke wijze moeten gebeuren maar met het tegenstribbelen van het weer op die dag heeft de organisatie besloten om het aftelasten. Nu hadden de kinderen en de ouders meer geluk het was namelijk een heerlijke zomerse dag In september. Naast alle kinderen die aanwezig waren was er ook bezoek van burgemeester Lugthart en wedhoutster van de Gevel.

Er was van alles te doen op de buitenspeeldag. Kinderen konden geschminkt worden, Doctor Bibber, van een opblaasbare stormbaan af rennen en nog veel meer. Er waren ook snacks voor de kinderen aanwezig, gezonden tussendoortjes als komkommers maar ook ongezonde poffertjes. Gelukkig bewogen de kinderen zoveel dat een poffertje er ook wel in kan.