11-jarige jongen mishandeld door volwassen man in winkelcentrum Parade – politie zoekt getuigen

11-jarige jongen mishandeld door volwassen man in winkelcentrum Parade – politie zoekt getuigen

Woensdagmiddag is een 11-jarige jongen mishandeld door een volwassen man in winkelcentrum de Parade, Nootdorp. Volgens de wijkagent van Pijnacker is het slachtoffer onder andere door de man in zijn gezicht geslagen.

Onderzoek
De politie heeft de zaak nu in onderzoek: ze proberen de man op te sporen. Woensdagmiddag kregen ze een melding binnen om iets voor 3 uur. “Een jongen zou hier geslagen zijn door een man,” zegt een woordvoerder van de politie. Ook bevestigt hij dat er aangifte is gedaan.

Details
De wijkagent van Pijnacker, die al eerder details gaf over hoe de jongen mishandeld was, geeft ook informatie over het uiterlijk van de dader. Het gaat volgens hem om een blanke man tussen de 1 meter 80 en 85. Hij droeg zwarte schoenen, een donkerblauwe spijkerbroek en een bruine jas. Ook zou hij kaal zijn met grijs haart aan de zijkanten – dit maakt duidelijk dat hij waarschijnlijk al iets ouder is.

Contact opnemen
De wijkagenten van Pijnacker laten op sociale media weten: “Wie heeft gezien wat er is gebeurd en/of herkent de man? U kunt contact opnemen met de recherche van politie Pijnacker-Nootdorp.”