Afwisselende culturele voorstelling bij Stuif IN Café Cultuurrrr

Afwisselende culturele voorstelling bij Stuif IN Café Cultuurrrr

Zondagmiddag was er tijdens de kunstroute van De Verbeelding een afwisselende culturele voorstelling te zien bij Stuif IN Cultuurrr in CulturA & Zo in Nootdorp.

Culture Organisaties
Diverse culturele organisaties uit Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw lieten in één uitvoering zien wat zij te bieden hebben. Muziekvereniging Haaglanden opende de gezamenlijke uitvoering van Stuif IN Café Cultuurrr buiten in het zonnetje bij CulturA & Zo. Hierna ging de voorstelling binnen verder.

Pijnacker-Nootdorp
Daar werd de uitverkochte zaal getrakteerd op lokale uitvoeringen van onder meer Muziekvereniging Excelsior Pijnacker, Oratoriumkoor Cantando uit Pijnacker, Balletstudio Belinda uit Nootdorp, Creating Art Productions uit Pijnacker en wedstrijdteam Solid uit Delfgauw van YDL Dance Studios.

Toneelvereniging
Tussendoor was er preview van “Alle ballen op Bertha” van toneelvereniging Het Voetlicht uit Nootdorp. Het hele blijspel wordt eind oktober en begin november in zijn geheel nog 5 keer uitgevoerd in CulturA & Zo.