Auto ramt boom en vliegt over de kop op Generaal Spoorlaan

Auto ramt boom en vliegt over de kop op Generaal Spoorlaan

Op de Generaal Spoorlaan ter hoogte van de Dr. H. Colijnlaan in Rijswijk heeft zaterdagavond een heftige aanrijding plaatsgevonden. Een auto is tegen een boom gebotst en daarna over de kop gevlogen. De Generaal Spoorlaan was na het ongeluk in beide richtingen afgesloten. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

Met spoed naar ziekenhuis vervoerd
Voor zover bekend is er één persoon gewond. Het slachtoffer lag ter hoogte van een boom. Twee ambulances en het Mobiel Medisch Team zijn opgeroepen om het slachtoffer in een vacuümmatras te plaatsen en met spoed naar het Westeinde ziekenhuis te vervoeren.

Drie personen weggerend na ongeval
Volgens getuigen zouden na het ongeval drie mannen uit de auto zijn gevlucht. Van hen ontbreekt ieder spoor. De Forensische Opsporing Verkeer gaat uitgebreid onderzoek doen.