Het Sociaal Cultureel Centrum in Pijnacker heeft een architect gevonden

Het Sociaal Cultureel Centrum in Pijnacker heeft een architect gevonden

Er is een architect gekozen voor het ontwerp van het nieuwe Cultureel Centrum in Pijnacker. De keuze is gevallen op NL architect BV uit Amsterdam. Voor de kwaliteit, prijs en prestatie is de keuze op hun gevallen en voor hun creative inbreng in het plan.

Het Sociaal Cultureel Centrum wordt een plek op het Raadhuisplein in Pijnacker. Hierdoor zouden ontmoetingen en evenementen in de buurt meer gestimuleerd moeten worden. Het gebouw zal meerdere multifunctionele kamers bevatten waar de buurt boeken kan lenen, cursus kan volgen, een verenigingen avond houden of een familie bijeenkomst.

Nu de architect van dit project bekend is kunnen er ontwerpen gemaakt worden. Er zullen bij het ontwerpen twee adviesgroepen worden betrokken. En zullen toekomstige gebruikers de inrichting van het gebouw komen bekijken.