Fietsster gewond na aanrijding op Prins Bernhardlaan in Voorburg

Fietsster gewond na aanrijding op Prins Bernhardlaan in Voorburg

Zaterdag 1 oktober is een fietsster in Voorburg gewond geraakt, nadat de vrouw werd aangereden door een automobilist.

Geschept door afslaande auto
Het ongeval gebeurde rond half twee op de kruising Prins Bernhardlaan en Rodelaan in Voorburg. De vrouw stak met de fiets de kruising over toen zij werd geschept door de auto die rechtsaf wilde slaan, de Rodelaan in.

De fiets werd onder de auto meegetrokken. De vrouw belandde er zelf gelukkig niet onder, maar liep wel een fikse hoofdwond op. Ze is verzorgd door het aangesnelde ambulancepersoneel en vervolgens voor verdere controle naar het ziekenhuis overgebracht.

Onderzoek naar toedracht
Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, wordt door de politie nader onderzocht. Zo zijn van beide betrokkenen de verklaringen opgenomen en wordt gecontroleerd of de verkeerslichten goed op elkaar zijn afgestemd. De kruising was gedeeltelijk gestremd gedurende de afhandeling van het incident.