Gratis lunchen tijdens de Nationale Voorleeslunch

Gratis lunchen tijdens de Nationale Voorleeslunch

Vrijdag 7 oktober is het Nationale Ouderendag. Bekende en onbekende Nederlanders lezen dan voor aan ouderen. De Bibliotheek aan de Vliet doet hier ook aan mee. In de locaties in Leidschendam, Rijswijk en Voorburg kunt u om 13.00 uur luisteren naar het Nationale Voorleeslunchverhaal.

Speciale gasten als voorlezer
Onder het genot van een verzorgde lunch zal er per vestiging een speciale gast gaan voorlezen. Na de lunch is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan over uiteenlopende onderwerpen.

Rijswijk
Odette Simons zal het verhaal voorlezen in Rijswijk. Odett is een all round creative met veel ervaring in de commerciële wereld. Bovendien heeft ze gewerkt als actrice en presentatrice bij programma’s, zoals Onderweg naar Morgen, Rozengeur & Wodka Lime en Puzzeltijd.

Voorburg
Yvo Kühling zal het verhaal voorlezen in Voorburg. Yvo is een debuterende schrijver. Zijn boek: Het verbond van vijf is zijn eerste roman. Yvo is geboren in Amsterdam waar hij afstudeerde als bedrijfskundig econoom. Hij bekleedde managementfuncties bij onder andere Wegener Dagbladen en The Moscow Times. Sinds 2011 publiceert hij dagelijks een Engelstalig gedicht op sociale media.

Leidschendam
Ronald Lamping zal het verhaal voorlezen in Leidschendam. Vroeger gaf Ronald les. Tegenwoordig is hij columnist bij Het Krantje. Hij is zich bewust van het belang van leesbare teksten en schrijft over maatschappelijk actuele onderwerpen. Graag praat hij met u over het belang van lezen en zijn enthousiasme voor taal.

Gratis aanmelden
Iedereen is van harte welkom om te komen luisteren naar het verhaal en daarna te genieten van de lunch op vrijdag 7 oktober van 13.00 – 14.00 uur. Deelname is gratis.

Vooraf aanmelden op www.bibliotheekaandevliet.nl/voorleeslunch, aan de balie in de bibliotheek of bel 070 2400 250.