Onderkoelde vrouw gevonden aan de Prinses Beatrixlaan Rijswijk

Onderkoelde vrouw gevonden aan de Prinses Beatrixlaan Rijswijk

Afgelopen zondagavond kwam er  bij de hulpdiensten een melding binnen dat er 2 personen langs de weg lagen aan de Prinses Beatrixlaan in Rijswijk. Bij aankomst van de politie was de vrouw verdwenen en hadden ze het vermoeden dat ze in het water was belandt. Hierdoor is ook de brandweer, het duikteam en de ambulance gealarmeerd.

Vervoerd naar het ziekenhuis
Omstanders hadden gezien dat de vrouw in het water was terechtgekomen, eruit klom en vervolgens weer terug het water in ging. De duikers zijn te water gegaan en hebben haar vervolgens onderkoeld gevonden tussen het hoge gras aan de waterkant. De vrouw is met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De andere betrokkene in dit verhaal is ook met een ambulance met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. Wat er precies met deze persoon heeft afgespeeld is momenteel nog niet bekend. Vermoedelijk ging er een ruzie aan vooraf.