[VIDEO] De 3 Musketiers van MuziekTheater ODES binnenkort in de Rijswijkse Schouwburg

[VIDEO] De 3 Musketiers van MuziekTheater ODES binnenkort in de Rijswijkse Schouwburg

Na veel uitstel, oefenen en spenderen is het binnenkort eindelijk zover: musical de 3 Musketiers van MuziekTheater ODES gaat plaatsvinden. In Rijswijk en omgeving zijn ze al bekend. Al vele jaren geven ze productie in de Rijswijkse Schouwburg, en afgelopen maart veroverden ze de harten van het publiek met de musical Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat.

Rondom de musical
Ruim 2 jaar geleden begon MT Odes met het instuderen van musical de 3 Musketiers. Een ontroerend en historisch verhaal van 2,5 uur. Ook zitten er veel liederen in en komen er echte zwaardgevechten – waarvoor grondig en voorzichtig geoefend moest worden – in voor. Door corona konden de voorstellingen voor een lange periode van tijd niet plaatsvinden. Maar de acteurs hebben wel veel tijd gehad om goed met elkaar te oefenen. Ook zal alles spic en span klinken en eruitzien: een 50-koppig koor hoort bij de musical en het decor, de kostuums en alle doeken zijn zelfgemaakt. De acteurs, producenten en anderen die betrokken zijn bij de musical zijn gepassioneerd en enthousiast over de opkomende voorstellingen.

Interview
Wij spraken met Pijnackernaar en productieleider Edwin Feenstra over de 3 Musketiers, onder andere over waar en wanneer de musical voorstellingen gaan plaatsvinden.