Overweldigende interesse voor Damsigt, nieuw woningproject in Leidschendam-Voorburg

Overweldigende interesse voor Damsigt, nieuw woningproject in Leidschendam-Voorburg

Dinsdag 4 oktober 2022 vond de informatieavond over de gebiedsontwikkeling Klein Plaspoelpolder plaats. Borghese Real Estate en gemeente Leidschendam-Voorburg organiseerden deze bijeenkomst samen. Gedurende de bijeenkomst werd het ontwerp voor de openbare ruimte getoond en toegelicht. Onder andere de woningbouwplannen kwamen grondig aan bod.

Enthousiasme
“We zien een eensgezind enthousiasme bij de omgeving en directe buurbewoners. Het draagvlak voor het plan is groot. Damsigt zal een kwalitatief hoogwaardige en duurzame woonwijk worden, waar veel generaties hun geluk zullen vinden en prettig kunnen wonen,” zei Afshin Nazerian van Borghese Real Estate. Andere partijen die bijdragen aan het waarmaken van deze ontwikkeling zijn Amvast, OZ Architecten en Pleijsier Bouw.

Vergunning aanvragen
Damsigt haar omgevingsvergunning als allereerste deelplan van Klein Plaspoelpolder is inmiddels aangevraagd. De sloop van het bestaande kantoorpand en bouw van nieuwe woningen zal snel van start gaan zodra de vergunning officieel is. Ze zullen dus spoedig aan de slag gaan.