Vrachtwagen vergeet bakwagen omlaag te halen en ramt muur omver in Nootdorp

Vrachtwagen vergeet bakwagen omlaag te halen en ramt muur omver in Nootdorp

Vrijdagmiddag heeft de bestuurder van een containerwagen een gevel er uit gereden aan de Ambachtshof in Nootdorp. Hierbij is forse schade ontstaan.

Bakwagen omhoog laten staan
De bestuurder van de vrachtwagen was vergeten dat zijn bakwagen nog omhoog stond. Toen de man het terrein af wilde rijden ging het mis. Doordat de bak achter op de vrachtwagen nog omhoog stond trok deze de overbrugging los, deze kwam op de cabine van de vrachtwagen terecht.

Veel schade
Er is grote materiële schade ontstaan. Voor zover bekend raakte er niemand gewond. Met behulp van meerdere bergingswagens en andere hulptroepen wordt nu geprobeerd om alles veilig naar beneden te krijgen.