Geparkeerde auto aan De Star verwoest door brand

Geparkeerde auto aan De Star verwoest door brand

Maandagavond 10 oktober is een auto die geparkeerd stond aan De Star verwoest door brand.

Verdacht persoon
Buurtbewoners verklaarden dat iemand ze was opgevallen die zich verdacht ophield bij de auto. Toen deze even later in een auto instapte die wegreed, stond de personenauto een minuut later, rond kwart voor elf, in brand.

Bij aankomst van de brandweer lag een zijraam eruit en was er een ontwikkelende brand op en onder de achterbank. Vlak voor de brandweer de slangen had uitgerold, breidden de vlammen zich razendsnel uit. Ondanks dat ze snel onder bedwang waren, is de auto toch verwoest door de brand.

Politie betwist brandstichting
Agenten ter plaatse zeiden geen reden te zien om van brandstichting uit te gaan en doen hier geen verder onderzoek naar. De brandweer zou hiervoor ook geen bewijs hebben aangetroffen. De auto is door een berger weggehaald.