Veel leuke Herfstvakantie activiteiten voor kinderen in Leidschendam-Voorburg

Veel leuke Herfstvakantie activiteiten voor kinderen in Leidschendam-Voorburg

In de herfstvakantie gaan er veel leuke sportieve en culturele activiteiten voor kinderen georganiseerd worden in Leidschendam-Voorburg. Dit wordt gedaan door SenW (Sport en Welzijn) in samenwerking met Goed Bezig! Kinderen kunnen in de week van 24 tot 28 oktober, net voor Halloween, meedoen aan allerlei activiteiten.

Veel te doen
De Sport-In, de Cultuur-In, Lasergamen, Pimp je Pompoen, Ultimate Ninja Warrior, de Sportspeeltuin en de Ouder en kind voorstelling ‘Dat wil ik zien’ zullen onder andere plaatsvinden. De namen geven je al een idee van wat de activiteiten inhouden, en er zit iets verschillends tussen voor iedereen. Op diverse binnen- en buiten locaties in Leidschendam-Voorburg en Stompwijk zullen de activiteiten gehouden worden. Onder meer Sporthal de Fluit, Het Toverveld en Playground Prinsenhof. Alle activiteiten zijn geschikt voor kinderen tussen de leeftijd van 1 en 16 jaar.

Voor alle kinderen
De organisatie wil alle kinderen een leuke en actieve vakantie bezorgen. Daarom hebben ze did all-round aanbod aan sportieve, creatieve en culturele activiteiten georganiseerd. Tim Opmeer, senior combinatiefunctionaris SenW: “We worden er elke vakantie weer blij van om het enthousiasme bij kinderen te zien als ze meedoen aan onze activiteiten. Ze zijn lekker actief bezig en ontdekken weer nieuwe dingen. Het is dankbaar werk.”

Aanmelding
Het Herfstvakantieboekje wordt vanaf 12 oktober uitgedeeld in schoolklassen. Vanaf dan kunnen kinderen hier online aangemeld worden.