De Geestbrugweg en aansluitingen flink aangepakt

De Geestbrugweg en aansluitingen flink aangepakt

Door: Jesper Kros – De Geestbrugweg is bij veel Rijswijkers niet onbekend. Deze weg ligt tussen de Haagweg en de Prinses Mariannelaan/Binckhorstlaan in Voorburg. Het verbindt de Binckhorst met (oud) Rijswijk. De weg voldoet niet meer aan de huidige eisen van inrichting, is gebleken. En dat leidt soms tot ongelukken. Daarnaast is het een drukke weg met veel verkeer.

Naast de Geestbrugweg en de herinrichting, spelen er in Rijswijk nog twee opgaven, die bij het project Geestbrugweg horen.

Dit zijn de herinrichting tunnelmonden kruising Geestbrugweg – Haagweg en een Verkenning éénrichtingsverkeer van de Herenstraat. Omdat de herinrichting van de Geestbrugweg andere discussies en inhoud met zich meebrengt dan de andere 2 projecten, krijgt ieder project zijn eigen participatietraject. En daarmee ook hun eigen pagina op dit platform.

Woont u in de buurt en heeft u nog vragen of eventuele ideeën voor de herinrichting dan kunt u hier meer informatie vinden.

https://samen.rijswijk.nl/nl-NL/projects/herinrichting-geestbrugweg-en-omgeving