Informatiedag over het vergroenen van je buurt bij Intratuin Pijnacker

Informatiedag over het vergroenen van je buurt bij Intratuin Pijnacker

Door: Joey Koeijvoets –

Intratuin Pijnacker houdt op zaterdag 22 oktober een informatiedag om inwoners van onze gemeente bekend te maken met de effecten van water en groen in Pijnacker-Nootdorp. De gemeente zal deze dag informatie en advies geven over het vergroenen van je eigen buurt.

Ook aan de kids is gedacht
Voor kinderen is er een workshop over voorjaarsbollen zodat zij ook kunnen meehelpen als je aan de slag gaat in de tuin. Intratuin laat aan onze redactie weten dat oktober de perfecte maand is om met je tuin aan de slag te gaan omdat de grond nog lekker warm is en omdat het vaker regent zodat de natuur zijn werk zelf kan doen.

Wanneer ben je welkom?
Tuinliefhebbers zijn welkom bij Intratuin aan de Rijskade 1a van 10:00 tot 16:00. Deze dag wordt je aangeboden door de Gemeente Pijnacker-Nootdorp, Intratuin en Klimaatkrachtig Delfland.