Scooterongeluk op de Hogeveenseweg in Nootdorp

Scooterongeluk op de Hogeveenseweg in Nootdorp

Door: Anne Schuiling –

Dinsdagmiddag waren er op de Hogeveenseweg in Nootdorp twee vrouwen en een man gewond geraakt. Dit gebeurde nadat wee scooterrijders met elkaar in botsing kwamen. Dit is niet het eerste ongeval op dit kruispunt.

Botsing
Rond 16:00 raakten de twee scooterrijders met elkaar in botsing. Dit gebeurde op de kruising Kievitsbloem met de Hogeveenseweg. Door de harde klap kwamen de scooterrijders en een persoon dat achterop zat bij een van de scooterrijders hard ten val. Even na het ongeval kwamen de politie en  ambulance met spoed ter plaatse.

Vervoerd naar het ziekenhuis
Het ambulancepersoneel had de twee vrouwen en de man kort na de botsing gecontroleerd. De twee vrouwen en de man waren apart van elkaar, zonder spoed, vervoerd naar het ziekenhuis. Allebei de scooters hebben vanwege het ongeval schade opgelopen. Hoe het nu met de slachtoffers gaat is onbekend.