Grote Sinterklaasshow keert terug op 27 november in Sporthal DSVP

Grote Sinterklaasshow keert terug op 27 november in Sporthal DSVP

Door: Arvid van Oosten –

Ook dit jaar is het in Pijnacker weer tijd voor de Grote Sinterklaasshow. De 2019 editie was een succes, en na twee jaar moeilijkheden door het coronavirus, kan het feest weer plaatsvinden zoals gewoonlijk. Het zal gebeuren in de sporthal van DSVP. Dat vertellen ondernemers Sabine Zondag en Michiel van Atten. Zij vinden het mooi dat de kinderen van Pijnacker dit jaar weer een leuke dag kunnen vieren.

Genoeg ruimte voor grote show
Er is genoeg ruimte voor het publiek dat Sinterklaas, zijn pieten en dansers, die allemaal aanwezig zullen zijn, wilt zien. Door ondernemers wordt een grote tribune neergezet met plaats voor ongeveer 500 kinderen en volwassenen. De show belooft groots te worden, en het thema ervan luidt: “Uit je dak op het dak!”

Kaartjes en kosten
Een los kaartje voor de show kost 15 euro. Ook is er een actie: wie 35 euro bij PLUS Sabine Zondag besteedt betaalt 5 euro voor een kaartje Dit geld bij besteding van 25 euro bij Kantoorboekhandel van Atten en Intertoys Pijnacker. Mensen worden geadviseerd er op tijd bij te zijn.

De twee shows
Op 27 november zullen de twee shows plaatsvinden. De eerste om 11 uur ’s ochtends, de tweede om half 2 ’s middags. Ze duren allebei ongeveer een uur. Alle kinderen (en volwassenen) zijn natuurlijk hartelijk uitgenodigd.