Rijswijkse Bierloop gaat bijna van start

Rijswijkse Bierloop gaat bijna van start

Door: Anne Schuiling –

Op zondag 23 oktober is het weer zover: Vanaf 15:00 begint de Rijswijkse Bierloop. Voor maar 30 euro proef je op vijf gezellige locaties in Oud-Rijswijk de lekkerste speciaal biertjes met een bijpassend hapje. Scoor dus snel nog een kaartje.

Beer en Bites
Omdat de eerste editie van de Rijswijkse Bierloop vorig jaar een groot succes was, is iedereen dit jaar weer van harte welkom om bij Ton’s Muziek-Eetcafé, Café De Lorresnor, Pool & Billiards, The White Horse en de Wits een speciaal biertje en een lekker hapje te proeven. Bij Café De Lorresnor komt als uitgiftepunt de Blusbar langs met hun Blusbier. Voor iedere deelnemers is er naast het Blusbier zelfs nog een klein presentje.

De laatste kaarten
De Rijswijkse Bierloop is erg in trek bij vele Rijswijkers, daardoor worden de kaarten snel gereserveerd. Scoor dus voor zondag nog een kaartje en kom langs met vrienden, familie of collega’s om je weekend gezellig met een beer en bite af te sluiten. De kaarten kun je betalen en ophalen bij één van de vijf deelnemende locaties of reserveer en betaal met een tikkie via 0682266917.