Tweedehands boekenmarkt op 11 en 12 november

Tweedehands boekenmarkt op 11 en 12 november

Door: Anne Schuiling –

In het weekend van 11 en 12 november vindt er in de Dorpstraat in Nootdorp een tweedehands boekenverkoop voor het goede doel genaamd Zola Care Malawi plaats.

Zola Care Malawi
Zola Care Malawi is een stichting zonder winstoogmerk, dat onvoorwaardelijke steun biedt voor verbetering van de gezondheidszorg en hygiëne voor de inwoners van Malawi. De stichting bestaat uit zes Nederlandse bestuursleden die zich hiervoor inzetten. Zola is een Afrikaanse naam en betekent “leven, vrede en aarde”. Betekenissen die mooi aansluiten waar de stichting voor staat. Gelijkheid op aarde en een waardig, vredig leven voor iedereen, ongeacht waar je wiegje staat.

Vrijdag 11 november van 10:00 tot 20:00 en zaterdag 12 november van 9:00 tot 15:00 ben je van harte welkom op de tweedehands boekenmarkt in de Dorpstraat 13 in Nootdorp.