Vind een maatje of de liefde in de Rijswijkse Schouwburg

Vind een maatje of de liefde in de Rijswijkse Schouwburg

Door: Anne Schuiling –

Op donderdag 17 november organiseert de Rijswijkse Schouwburg in samenwerking met de matchmakers van matchingbureau Mate & Date een Date Night. Dit wordt gevierd met de voorstelling Blind Date. Voor en na de voorstelling is er tijd om een maatje of zelfs de liefde te vinden.

Date time
Speciaal voor alle singles biedt de Rijswijkse Schouwburg de mogelijkheid om zelf een ware blind date te beleven. Sta open om als single een maatje of zelfs een nieuwe liefde te vinden, waarmee je later misschien samen naar het theater kunt gaan. Geniet tijdens deze blind date van elkaars gezelschap, een leuke voorstelling en laagdrempelige tafelgesprekken. Mocht je een fijn single leven hebben en ben je niet toe aan een nieuwe liefde, kom dan gezellig met je vrienden en familie naar voorstelling.

Voorstelling Blind Date
Bob en Jenny zijn bijna wanhopig. Ze proberen van alles en ze vinden die ene maar niet. Tot er een envelop op de deurmat valt waar met grote letters Blind Date op gedrukt staat. In de envelop zit een ellenlange vragenlijst over de meest uiteenlopende zaken. Die dienen ze in te sturen om vervolgens enkel een plaats en een tijd te ontvangen voor hun date. Meer niet. De regels zijn simpel. Bij aanvang van de date worden de telefoons ingenomen en de twee moeten tijd met elkaar doorbrengen van het voorgerecht tot en met de koffie na afloop. Niet swipen. Niet oordelen. Maar echt iemand leren kennen. We volgen Bob en Jenny op hun allereerste date. Twee dolende en eenzame zielen die zo veel liever tegen iemand aan zouden kruipen op de bank bij een goede Netflix-serie dan weer een avond alleen te zitten. We volgen het ongemak en de gênante momenten die horen bij zo’n eerste ontmoeting. Wordt de blind date van Bob en Jenny een succes? Is het nog mogelijk om iets te vinden wat echt is als er zoveel niet echt meer is? Is het nog mogelijk om liefde te vinden als er zoveel niet lief meer is? En zijn de types in het restaurant zomaar toevallige passanten of hebben ze meer om het lijf? Blind Date is een nieuwe Nederlandse musical comedy voor iedereen die verliefd was, is, of het nog mag worden en steekt vrolijk de draak met de ongelukken en fouten van blind dates.

Kaarten
Mocht je interesse in deze Date Night hebben, reserveer dan nu jouw kaartje voor de voorstelling Blind Date op donderdag 17 november om 20:00. Na het reserveren ontvang je een mail met uitleg en verdere informatie.

Reserveer hier een kaartje voor de voorstelling Blind Date.