29-jarige Rijswijker gewond bij schietpartij Rotterdam

29-jarige Rijswijker gewond bij schietpartij Rotterdam

Door: Sebastiaan Barel –

Bij een schietpartij op de 1e Middellandstraat in Rotterdam zijn vrijdagmiddag twee personen gewond geraakt, waaronder een Rijswijker. In de drukke straat in het Centrum van Rotterdam ontstond een schietpartij waarbij over en weer werd geschoten. Na de schietpartij bleek dat een auto was geraakt, en één van de slachtoffers bleef op straat gewond achter.

Twee gewonden
Hulpverleners kwamen met spoed ter plaatse. Het slachtoffer op straat bleek een 29-jarige man uit Rijswijk. Hij is met een schotwond in zijn been naar het ziekenhuis gebracht. De politie hield er rekening mee dat er mogelijk nog een tweede slachtoffer was gevallen. Deze heeft zich later met zijn verwondingen in het IJsselland Ziekenhuis in Capelle aan den IJssel gemeld. Hij wordt gezien als de verdachte van het schietpartij.

Getuigen gezocht
Wat er precies aan het incident vooraf is gegaan is niet bekend. De politie doet onderzoek. Getuigen kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844.