Pijnacker centrum propvol evenementen de komende maanden

Pijnacker centrum propvol evenementen de komende maanden

De komende maanden staan weer volop in het teken van leuke activiteiten in Pijnacker Centrum. Tijdens de belangrijkste en misschien wel mooiste maanden van het jaar.

Halloween
Aanstaande woensdag is het Halloween Monsterlijk Leuk event in Pijnacker Centrum. Tussen 13.00 uur en 16.00 uur is er een spannende Griezelroute door het centrum. Ook kun je op de foto met een aantal griezels en kun je je laten schminken. kinderen kunnen in Pijnacker Centrum een Monsterlijke griezelroute lopen. De griezelroute wordt uitgestippeld langs maximaal tien winkels in het centrum waarbij de kinderen op hun griezelroutekaart kunnen noteren bij welke winkel welke griezel op de ruit geplakt is door middel va een bord. Deze route loopt door het hele centrum, door de Stationsstraat, Oostlaan en de hoek bij Plus Sabine Zondag. In het centrum lopen diverse griezels rond, waarbij een extra opdracht gedaan kan worden.

Sinterklaas
Zaterdag 19 november van 12.30 tot 15.30 uur komt de goed heilig man helemaal uit Spanje aan in Pijnacker. Om half 1 komen Sinterklaas met zijn pieten aan bij WC Keizerhof, Sinterklaas zal zich mobiel door heel het centrum verplaatsen. Na zijn rondje bij Keizerhof vertrekt sinterklaas naar Ackershof. Op deze route zal geen optocht zijn. Om half 2 zal Sinterklaas verschijnen in Pijnacker Centrum op het Raadhuisplein, Sinterklaas rijdt hier rond in een koets. De pieten en de band lopen hierbij mee. Het deel in het overdekte gedeelte zal Sinterklaas te voet bezoeken. Op het plein zal Sinterklaas een welkomstwoord doen en hier zal gelegenheid zijn om met de sint op de foto te gaan.

Black Friday
Vrijdag 25 november van 14.00 tot 18.00 uur is het duiken voor deals geblazen. Er zal een pop-up ballenbak worden geplaatst op het Raadhuisplein en uiteraard heel veel lage prijzen. Bezoekers dienen een kassabon te tonen met een minimale besteding van €15,00 van één van de ondernemers van Pijnacker Centrum. De aankoop moet op 25 november gedaan zijn. De jonge bezoeker krijgt 1 minuut de tijd om de gouden bal te vinden; win een kortingsvoucher van een winkel in Pijnacker Centrum. Er zullen vier extra winnaars worden uitgereikt, die in het uur het snelste de gouden bal hebben kunnen vinden. De winnaars winnen een prijs t.w.v. €15,00. Twee LOCO helden in gekleurde pakken zullen ervoor zorgen dat er genoeg ruimte in de ballenbak is om te speuren en scoren.

Kerst 
Om alle bezoekers van Pijnacker Centrum in winterse stemming te brengen, zal er in de week van 9 december t/m 24 december 2022 ‘feestelijke’ activatie plaatsvinden. Er zal tijdens de decembermaand worden afgetrapt met een kerstparade op zaterdag 10 december en daaropvolgend zullen er gedurende twee weken diverse activiteiten plaatsvinden. Denk hierbij aan; een kerstmannen speurtocht, winacties en selfie foto stand.