Zet ook je huis op de map met Halloween in Pijnacker-Zuid

Zet ook je huis op de map met Halloween in Pijnacker-Zuid

Op zondag 30 oktober van 17:00 tot 20:00 uur wordt er weer een griezelig Halloween georganiseerd in Pijnacker-Zuid. Het is dit jaar iets vroeger georganiseerd omdat dit makkelijker uitkomt voor mensen die hun huis willen decoreren. Iedereen kan meedoen en hun huis op de map zetten.

Inschrijven op de map
Via het inschrijfformulier op deze pagina is het mogelijk om je huis in te schrijven en op de interactieve kaart te laten komen. Mits je het toestaat, komt er een pompoentje op je adres te staan, die duidelijk maakt dat kinderen ook bij jouw huis terecht kunnen om te trick-or-treaten. Kinderen die langs de huizen willen hoeven zich niet in te schrijven, en kunnen via Google Maps zien welke huizen snoepjes aan te bieden hebben.

Ook op 30 oktober
Ook wordt er iets eerder op de dag, van 11:00 tot 15:00 uur, een Halloween feest georganiseerd op de Floralaan 102. Daar kunnen kinderen gratis terecht in de Halloween-thema woonkamer voor allerlei lekkers, spelletjes en zelfs een disco.