Ontwerp de kerstkaart van gemeente Pijnacker-Nootdorp

Ontwerp de kerstkaart van gemeente Pijnacker-Nootdorp

Gemeente Pijnacker-Nootdorp vraagt hulp aan creatieve basisschoolkinderen uit de gemeente om mee te doen aan een tekenwedstrijd. De tekenwedstrijd draait om het ontwerpen van een kerstkaart voor de gemeente.

Kerstkaart
Ieder jaar stuurt de gemeente een kerstkaart naar andere gemeenten en organisaties. Naast dat de kerstkaart wordt gegeven aan burgemeesters en wethouders van andere gemeenten, komt de kerstkaart ook in de lokale kranten terecht. Dit wordt op de social media gedeeld van de lokale krant en de gemeente. Zo krijgen vele inwoners uit de gemeente de zelfbedachte en gemaakte kerstkaart te zien.

Jury
Er is een jury aanwezig dat gaat bepalen wie de winnaar wordt van de tekenwedstrijd. De jury gaat bestaan uit burgemeester Björn Lugthart, wethouder Hanneke van de Gevel en voorzitter van cultuurorganisatie De Verbeelding, Piet van Adrichem. Zij gaan samen alle tekeningen bekijken en beoordelen op creativiteit en originaliteit.

Winnaar
Op dinsdag 6 december wordt de winnaar bekend gemaakt. De winnende tekening komt op de voorkant van de kerstkaart te staan en wordt uitgenodigd om een ingelijste versie van zijn of haar ontwerp te ontvangen. Bij dit moment wordt ook een foto gemaakt, dat uiteindelijk geplaatst en gedeeld wordt op de social media van de lokale krant en de gemeente.

Aan de slag
Creatieve bassischoolkinderen die mee willen doen aan de tekenwedstrijd kunnen op een A4-papier hun ontwerp tekenen. Het A4-papier moet niet verticaal, maar horizontaal gedraaid worden. Er mag minimaal 1 ontwerp worden ingezonden. Op de achterkant van het ontwerp moet er een naam, leeftijd, adres, telefoonnummer en mailadres komen te staan. Dit ontwerp lever of stuur je voor 30 november op naar het gemeentekantoor op het Oranjeplein 1 in Pijnacker.

Gemeente Pijnacker-Nootdorp
T.a.v. de burgemeester
Postbus 1
2640 AA Pijnacker