Duurzaamheid in CulturA & Zo

Duurzaamheid in CulturA & Zo

Op vrijdagavond 18 november komt Florian Dirkse in de theaterzaal van CulturA & Zo zijn verhaal over een meer duurzame samenleving vertellen. Zijn verhaal vertelt hij in een voorstelling genaamd “Dromen waarmaken is het mooiste wat er is”. In de middag is CulturA & Zo het ontmoetingspunt voor allerlei duurzame initiatieven.

Florian Dirkse 
Als co-founder van onder andere The Ocean Cleanup en The Green Miles, heeft Florian om 20.00 uur een inspirerend verhaal over het volgen van je droom en hoe je deze kan waar maken binnen je werkomgeving en je persoonlijke leven. Veel mensen houden het bij dromen, Florian voert ze daadwerkelijk uit. De lezingen van Florian Dirkse gaan samen met veel beeldmateriaal en enkele professionele filmpjes. Florian houdt van interactie met het publiek. “Een prachtige mix van avontuur, bezinning, doorzettingsvermogen en humor”.

Duurzame middag en avond
In de middag, tussen 14.00 en  17.00 kun je kennismaken met veel duurzame initiatieven in Pijnacker-Nootdorp. Een betere wereld begint bij jezelf en vaak weet je niet eens wat er allemaal te leren of te doen valt. In het cultuurcafé Ont-Moeten is van alles te zien en te doen. Bij het cultuurcafé kun je op dat moment ook een kaartje kopen voor de interessante lezing van Florian Dirkse in de avond. Geschikt voor alle leeftijden.

Kaarten voor de voorstelling kun je bestellen via hier