WK voetbal volgen bij Ton’s Muziek- & Eetcafé

WK voetbal volgen bij Ton’s Muziek- & Eetcafé

Wie niets van het WK in Qatar wil missen, kan de komende weken terecht bij Ton’s Muziek- & Eetcafé. WK of EK, voetbal kijken is altijd een groot feest bij Ton’s.

Voor de oranjefans
Team Ton’s zorgt ieder titeltoernooi voor een waar oranje spektakel. Ook deze editie gaat niet onopgemerkt aan de Rijswijkers voorbij. Het café wordt vanaf het eerste fluitsignaal op het WK omgetoverd tot ‘Hét Voetbalfeestcafé van Rijswijk’. “De Rijswijkers kunnen hier alle WK-wedstrijden in een leuke sfeer gaan zien”, vertelt Marcel Vijverberg, Oranjefan en manager van Ton’s. Een goede sfeer, lekker eten en gezellig personeel: dat belooft het café de Oranjefans. “Het zal hier oranje versierd zijn”, vervolgt Marcel. “We zullen rondom de wedstijden de sfeer erin houden met Hollandse muziek. Het is even afwachten hoeveel mensen er komen wanneer de wedstrijden van Oranje doordeweeks zullen zijn, maar ik verwacht hier toch weer een volle bak. En al die mensen verwachten een lekkere hap van ons. Alle gerechten van de kaart zijn te bestellen, van onze beroemde saté, cheeseburger tot de vega truffelpasta.”

Extra open op maandag
Ook op maandagen, mits Oranje speelt, is Ton’s geopend vanaf 14.00 uur. De wedstijden worden getoond op 12 tv’s, waarvan 3 op het terras. “Alles in HDMI- kwaliteit, dus je mist niets. Wij zijn er klaar voor. Nu Oranje nog”.

Kijk op tons.nl voor het complete speelschema van Oranje of volg Ton’s op de socials @tonsmuziekcafe.