Grootste speelgoedbeurs van Pijnacker-Nootdorp opnieuw een succes: ruim 5000 stukken verkocht

Grootste speelgoedbeurs van Pijnacker-Nootdorp opnieuw een succes: ruim 5000 stukken verkocht

De speelgoedbeurs van Speelotheek Harlekino vond afgelopen weekend plaats. Ruim 5000 stuks speelgoed zijn van eigenaar gewisseld en alle 6 betrokken goede doelen zijn blij naar huis gegaan. Kortom: de beurs was weer een groot succes.

Nieuwe locatie
De speelgoedbeurs was in sporthal het Baken in Koningshof in Pijnacker georganiseerd. Het was de eerste keer dat de beurs daar plaatsvond. Deze locatie was centraal, goed te vinden en bood genoeg ruimte voor al het speelgoed. De eerste bezoekers, tussen 9:00 en 13:00 uur, kwamen binnen met een tijdslot; bezoekers in de middag konden vrij binnenlopen, omdat de drukte toen verminderd was.

Statistieken van de beurs
Een totaal van 176 mensen hebben speelgoed ingebracht, waarvan ruim 5000 stuks verkocht zijn aan 563 mensen. Voor kopers, verkopers en ook het klimaat, was deze speelgoedbeurs zeer gunstig.

Blije goede doelen
Verschillende goede doelen zijn gesponsord bij de beurs: Stichting Je mag er zijn, VoorleesExpress, Speelgoedbank Delft, Stichting Babyspullen, Kinderzwerfboeken en de Speelotheek Harlekino zelf; zij kunnen met de inkomsten zelf mooi speelgoed kopen voor de kinderen van Pijnacker-Nootdorp.