Basisscholen in Pijnacker openen hun deuren voor de Lions speelgoedbeurs Kids & Kornuiten

Basisscholen in Pijnacker openen hun deuren voor de Lions speelgoedbeurs Kids & Kornuiten

Basisscholen Ackerweide en De Bonte Tol in Pijnacker openen zaterdag 26 november hun deuren voor de Lions speelgoedbeurs Kids & Kornuiten.

Speelgoedbeurs
Kids & Kornuiten is een gezamenlijk initiatief van de Lions Clubs Nootdorp-Pijnacker en Dames van Oostland. De opbrengst van deze vrolijke speelgoedbeurs is voor het goede doel. Dit jaar is dat een project voor de Oekraïense schoolkinderen. Nieuwe en gebruikte spullen krijgen via de beurs een tweede leven. Je koopt nieuw en gebruikt speelgoed en spellen, maar ook jassen, schaatsen en schoenen voor kinderen tot 12 jaar. Deze spullen zijn voor een vriendenprijsje te vinden. Je betaalt met Kornuiten, die je op de beurs voor Euro’s kunt kopen.

Wanneer
De Lions speelgoedbeurs Kids & Kornuiten vindt plaats op zaterdag 26 november in het gezamenlijk speellokaal/theater van de basisscholen Ackerweide en De Bonte Tol.

Gantellaan 7,
2642 JK Pijnacker