Black Friday evenement in Pijnacker Centrum

Black Friday evenement in Pijnacker Centrum

Vrijdag 25 november staat Pijnacker Centrum in het teken van Black Friday. Van 14:00 tot 18:00 kun je letterlijk en figuurlijk duiken voor deals in een pop-up XXL ballenbak op het Raadhuisplein.
Doel
Het Black Friday evenement is georganiseerd om de zichtbaarheid van Pijnacker Centrum te vergroten. Hierbij worden alle bezoekers van jong tot oud verrast en worden ondernemers uit het centrum betrokken. Om de deelnemende ondernemers extra te benadrukken zal er een grote banner worden opgezet, waar de logo’s zullen worden gecommuniceerd. Deze zal worden opgehangen in een truss constructie met muziekboxen. 

Hoe werkt het?
⦁ Bezoekers dienen een kassabon te tonen met een minimale besteding van €15,00 van één van de ondernemers van Pijnacker Centrum. De aankoop dient hierbij op deze dag gedaan te zijn.
⦁ De bezoeker krijgt 1 minuut de tijd om de gouden bal te vinden, waarmee je uiteindelijk een  kortingsvoucher van een ondernemer uit Pijnacker Centrum kunt winnen.
⦁ Er zullen vier extra winnaars worden uitgereikt, die in het uur het snelste de gouden bal hebben kunnen vinden. De winnaars winnen een prijs ter waarde van €15,00.
⦁ Twee LOCO helden in gekleurde pakken zullen ervoor zorgen dat er genoeg ruimte in de ballenbak is om te speuren en scoren.