Grote groepen jongeren zorgen voor overlast bij supermarkt

Grote groepen jongeren zorgen voor overlast bij supermarkt

Bij de Hoogvliet supermarkt in Rijswijk is de laatste tijd veel overlast van jongeren. Ook woensdagochtend ging het mis. Een groep van tientallen jongeren wilde de winkel binnenstormen waarbij het tot een handgemeen kwam tussen de jongeren en het personeel.

Dagelijkse kost
Na het incident kwamen er meerdere politiewagens ter plaatse. Een ooggetuige spreekt over minimaal twee politiebusjes. Volgens een medewerker van de winkel die anoniem wenst te blijven gebeurt het vrijwel dagelijks dat grote groepen jongeren op deze manier de winkel binnendringen. “Vaak staat er politie bij de ingang en dan is het beheersbaar maar vandaag was dat niet het geval.”

Rust wedergekeerd
Het personeel van de winkel wist de gemoederen te bedaren waarna de scholieren in groepjes vertrokken.