Jaarlijks komt 400.000 euro vrij voor evenementen in Rijswijk

Jaarlijks komt 400.000 euro vrij voor evenementen in Rijswijk

De gemeenteraad van Rijswijk heeft voor het plan gestemd om ieder jaar 400.000 euro vrij te maken voor evenementen binnen de gemeente. Evenementen die hierdoor nog grootser gevierd kunnen worden zijn onder andere de Avondvierdaagse, Sinterklaasintocht en natuurlijk het Strandwalfestival. Dit hebben ze in de avond van dinsdag 8 november besloten.

Enthousiasme
D66 Rijswijk en mede-initiatiefnemer VVD Rijswijk zijn erg blij dat de gemeente hier voldoende geld voor heeft; het organiseren van evenementen in Rijswijk is van groot belang voor de bevolking van de gemeente. Hieronder vallen ook de vrijwilligers van het Strandwalfestival. Zij kunnen namelijk nu al beginnen met het organiseren van het festival in 2023.

Veel te bieden
“Rijswijk heeft ontzettend veel te bieden,” schrijft D66 Rijswijk op Facebook. “Juist in deze tijd is het ook goed dat we dit laten zien.”