Bestuurder vlucht bosjes in na aanrijding Prinses Beatrixlaan

Bestuurder vlucht bosjes in na aanrijding Prinses Beatrixlaan

Donderdagavond 10 november vond een aanrijding plaats tussen twee voertuigen op de Prinses Beatrixlaan, kruising Van Vredenburchweg, in Rijswijk. Vervolgens bleek de bestuurder van één van de voertuigen bleek gevlucht te zijn.

Gevluchte bestuurder
Politie, ambulance en een motor van de brandweer kwamen met spoed ter plaatse. Hand- en spandiensten werden verricht door de brandweer, waarna ze weer verder waren gegaan. Het wordt vermoed dat de gevluchte bestuurder van de auto de bijgelegen bosjes is ingevlucht. Ook werden er blikjes bier in één van de betrokken voertuigen, een Citroën, gevonden. De politie is in de omgeving aan het zoeken naar de voortvluchtige bestuurder.

Geen gewonden
Hoewel er flinke schade is, bleek niemand gewond te zijn geraakt.