Dag van de Ondernemer: 3 Rijswijkse ondernemers worden in het zonnetje gezet

Dag van de Ondernemer: 3 Rijswijkse ondernemers worden in het zonnetje gezet

Vrijdag 18 november is de Dag van de Ondernemer, een initiatief van MKB-Nederland waarbij ondernemers in het zonnetje gezet worden. Gemeente Rijswijk doet hieraan mee. Daarom is wethouder Werner van Damme (Economische Zaken) op zoek naar hiervoor geschikte ondernemers binnen de gemeente.

Trots op Rijswijkse ondernemers
“Het zijn economisch zware tijden, want er is nogal wat gaande,” zegt de wethouder. “Maar gelukkig blijven ondernemers doorgaan. Om die reden steken wij, met de collega’s van team Economie, graag onze handen uit de mouwen om ondernemers te helpen, want vele handen kunnen het werk lichter maken. Waarom? Omdat we enorm trots zijn op ieders lef, inzet en doorzettingsvermogen. Ondernemers houden de economie draaiende, creëren banen en dragen bij aan de welvaart en groei van onze stad. En daar doen we graag iets kleins voor terug.”

Aanmelden 
Gemeente Rijswijk zegt dus graag te willen helpen. Denk daarbij aan het schoonmaken, koffiezetten, pakketjes rondbrengen, solderen en zelfs nieuwe vaardigheden leren. Tot 25 november is het mogelijk om je hier aan te melden. Uiteindelijk zal team Economie bij drie ondernemingen de handen uit de mouwen steken. Ten slotte is het belangrijk om te weten dat alleen ondernemers gevestigd in Rijswijk zich kunnen aanmelden voor de Dag van de Ondernemer.