Feestelijke afsluiting filmseizoen 2022 bij Filmhuis in Bibliotheek Rijswijk

Feestelijke afsluiting filmseizoen 2022 bij Filmhuis in Bibliotheek Rijswijk

Het Filmhuis in Bibliotheek aan de Vliet in Rijswijk organiseert op zaterdag 17 december een speciale dag om het filmseizoen van dit jaar feestelijk af te sluiten.

Programma
Gerlinda Heywegen, filmkenner en goede bekende van Filmhuis Rijswijk, neemt je vanaf 10:00 uur mee op reis door de filmgeschiedenis met een vrolijk en mooi filmprogramma. Om 14:00 uur wordt vervolgens een verrassingsfilm gedraaid ter afsluiting van de dag. Tijdens de dag zal veel verteld worden over de voorjaarsprogrammering tot aan de verhuizing van de Bibliotheek. Hij gaat namelijk naar het Huis van de Stad in Rijswijk.

Kaartjes en locatie
Een lekkere lunch wordt verzorgd tijdens de feestelijke dag. De kaartjes kosten 6,50 euro voor leden en 8,00 euro voor niet-leden. Ze kunnen hier of in één van de vestigingen in Rijswijk, Leidschendam en Voorburg gekocht worden. Het Filmhuis Rijswijk bevindt zich in de Bibliotheek vestiging Rijswijk aan het Generaal Eisenhowerplein 101.