Noorderlichtfeest met Kerstmarkt in Prinsenhofpark op 17 december

Noorderlichtfeest met Kerstmarkt in Prinsenhofpark op 17 december

Ook dit jaar vind er weer een Kerstmarkt plaats in Leidschendam-Voorburg: op 17 december van 12:00 tot 17:00 uur in het Prinsenhofpark. De sfeervolle middag is georganiseerd door Prinsenhofevenementen. Exacte locatie: ter hoogte van de Prinses Carolinalaan, rondom het basketbalveld en de Loopplank.

Iedereen is welkom
De kerstmarkt, ook wel bekend als het Noorderlichtfeest, heeft een bedoeling: een terugkomend evenement worden, waar meerdere organisaties en bewoners op allerlei manieren bijdragen. De organisatoren benadrukken dat het evenement bedoeld is voor de samenkomst van alle buurtbewoners en dat iedereen, ongeacht culturele achtergrond, van harte welkom is.

Lekkers, muziek en kraampjes
Er zal een zweefmolen aanwezig zijn voor de kinderen. Voor koffie, thee, lekkers en muziek wordt ook gezorgd. Op de kerstmarkt is het mogelijk voor men om (zelfgemaakte) kerstartikelen of seizoensgebonden artikelen te verkopen. Hieraan zijn verder geen kosten verbonden, maar je moet je er wel voor aanmelden. Dit kan door te mailen naar prinsenhofevenementen@hotmail.com.

Organisatie
Het Noorderlichtfeest en de Kerstmarkt wordt georganiseerd door betrokken wijkbewoners Roel Grouwstra en Ingrid Jerphanion. Zij hebben eerder dit jaar ook een groot wijkfeest en Burendagfeest georgsaniseerd. Ook zijn de organisaties Sport & Welzijn, Vlietwensen, Fonds 1818 en Sterk voor Noord bij het Noorderlichtfeest betrokken.