Vernieuwde coronavaccinatie zonder afspraak te halen in Sporthal Koningshof, Pijnacker

Vernieuwde coronavaccinatie zonder afspraak te halen in Sporthal Koningshof, Pijnacker

Voor inwoners van Pijnacker-Nootdorp is het vanaf 25 november mogelijk om zich zonder afspraak te laten vaccineren. Dit kan elke vrijdag tussen 14:00 en 18:00 uur in de Sporthal Koningshof, Het Baken 2, Pijnacker. Deze afspraken gaan om een herhaalprik met het vernieuwde vaccin voor iedereen vanaf 12 jaar.

Hoe werkt het?
Een afspraak maken of wachten op een uitnodigingsbrief is niet langer nodig. Vanaf 3 maanden na de laatste corona- prik of besmetting is het mogelijk om het vernieuwde vaccin te halen. Wel is het essentieel dat meegebracht wordt: een identiteitsbewijs, mondkapje en ingevulde gezondheidsverklaring (hier te vinden). Ook wordt gevraagd om bovenkleding aan te doen met mouwen die gemakkelijk naar beneden gaan.

Alleen herhaalprik
Je kunt alleen terecht in het Baken voor de herhaalprik tegen het coronavirus. Als je nog geen eerste of tweede coronaprik hebt gehaald, kun je ergens anders terecht: de Reizigerspoli van GGD Haaglanden op het Westeinde in Den Haag.