Fotoclub F70 exposeert in de Bibliotheek aan de Vliet in Rijswijk

Fotoclub F70 exposeert in de Bibliotheek aan de Vliet in Rijswijk

Leden van de Rijswijkse fotoclub F70 exposeren vanaf 17 december tot en met 28 januari in de Bibliotheek aan de Vliet in Rijswijk. Op de expositie zie je foto’s over verschillende onderwerpen, zoals natuur, landschappen, architectuur, abstract en straatfotografie.

Fotograferen bij Fotoclub F70
Zowel beginnende als gevorderde fotografen zijn van harte welkom bij Fotoclub F70. Deze beginnende en gevorderde fotografen kunnen aan alle activiteiten deelnemen. De leden komen elke dinsdagavond van 20.00 tot ongeveer 22.30 uur bij elkaar om hun kennis te verbreden en zich juist meer te verdiepen in de fotografie. Deze avonden worden gehouden in Wijkcentrum Stervoorde in Rijswijk. Iedereen kan zich in een informele sfeer en in eigen tempo ontwikkelen. De leden helpen elkaar, geven tips en beoordelen elkaars fotowerk op een positieve manier.

Gevarieerd programma
Het jaarprogramma bestaat uit verdiepingsavonden, gastsprekers, workshops, bespreekavonden, competities en excursies. Alles is afgestemd op de wensen van de leden. De expositie is tijdens de openingsuren van de Bibliotheek gratis te bezoeken.