Bestuurder busje rijdt dwars door hek en belandt op trambaan

Bestuurder busje rijdt dwars door hek en belandt op trambaan

Op 24 november, rond 4 uur ’s nachts, vond een heftig ongeluk plaats op de Laan van Zuid Hoorn in Rijswijk. Het ging om een auto die dwars door het hek bij een tramhalte reed. Uiteindelijk belandde het bestelbusje op het tramspoor, met flinke schade aan de voorkant.

Vanuit Den Haag
Om ongeveer 4 uur ’s nachts kwam de bestuurder uit de naar Mondriaan-vernoemde Victory Boogie Woogietunnel in Den Haag. Hierna reed hij met zijn busje rechtdoor en de trambaan op. Het hek bij de desbetreffende halte is vernield.

Vliegende wielen
Eén van de voorwielen van het voertuig vloog door de lucht bij het ongeluk. Hulpdiensten waren snel aanwezig om de man bij te staan, waarna hij werd meegenomen in een ambulance.