Flinke schade bij botsing tussen twee personenauto’s aan kruising Brassershoutweg

Flinke schade bij botsing tussen twee personenauto’s aan kruising Brassershoutweg

Donderdagavond 24 november zijn twee personenauto’s in een flinke botsing met elkaar gekomen. Het incident vond plaats op de kruising van de Brassershoutweg met de Dwarskade in Nootdorp. Beide voertuigen liepen veel schade op.

Geen voorrang
Rond kwart over 10 ging het verkeerd toen één van de automobilisten geen voorrang verleende op het kruispunt, terwijl dit wel nodig was. De hulpdiensten werden direct na de aanrijding gebeld. Onder andere de ambulancedienst, omdat er werd gealarmeerd dat één van de bestuurders gewond was geraakt.

Nasleep
Beide automobilisten zijn onderzocht door het ambulancepersoneel, en één is overgebracht naar het ziekenhuis. De berger van Vreugdenhil kwam ter plaatse om de auto’s af te slepen.