Zwaargewonde bij steekpartij in Leidschendam

Zwaargewonde bij steekpartij in Leidschendam

Zondag aan het begin van de middag heeft er een steekpartij plaatsgevonden op de tweede verdieping van een flatwoning aan de Dijkgraafstraat. De traumahelikopter is in de omgeving geland.

Paniek op locatie
Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse. Een traumahelikopter landde in de omgeving en er waren meerdere eenheden politie en marechaussee. Het was een hoop geren en paniek.

Het slachtoffer is na geruime tijd behandeld te zijn in de woning, met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De gehele tweede etage van de flat is afgezet voor verder onderzoek.

Ook melding van schietpartij in Voorburg
Op het moment dat er in Leidschendam een melding kwam van de steekpartij was er ook een melding van een schietpartij aan de Laan van Nieuw Oosteinde in Voorburg.

Op locatie is een persoon lichtgewond geraakt en nagekeken door gealarmeerd ambulancepersoneel. Een tweede traumahelikopter werd eveneens ter plaatse gevraagd, maar werd geannuleerd toen het letsel mee leek te vallen.

Het slachtoffer is aangehouden door de politie. Inmiddels heeft een woordvoerder van de politie bevestigd dat de persoon verdacht wordt van de steekpartij in Leidschendam. Of er in Voorburg daadwerkelijk ook geschoten was, zoals eerder werd gemeld, wist de woordvoerder niet.