Informatiecentrum Bogaard in het Stadscentrum wordt 30 november geopend

Informatiecentrum Bogaard in het Stadscentrum wordt 30 november geopend

Woensdag 3o november om 10:30 uur wordt het Informatiecentrum Bogaard officieel geopend, door niemand minder dan wethouders Armand van de Laar (Stadsontwikkeling) en Werner van Damme (Economische Zaken). In dit centrum kunnen belangstellenden terecht voor informatie over de ontwikkelingen rondom Bogaard Stadscentrum, wat momenteel getransformeerd wordt.

Locatie
Het informatiecentrum bevindt zich naast de ANWB winkel in de Prinsenpassage in Bogaard Stadscentrum. Tussen 11:00 en 12:00 uur is iedereen van harte welkom voor een bezichtiging in het centrum.

Voor de ontwikkeling
In de aankomende jaren zal Bogaard Stadscentrum veranderen naar een eigentijds, levendig en groen stadscentrum. De werkzaamheden om deze veranderingen te realiseren zijn inmiddels van start gegaan. Voor meer informatie over alle ontwikkelingen is nu iedere dinsdagmiddag van 14:00 tot 16:00 en vrijdagochtend van 10:00 tot 12:00 het informatiecentrum geopend.