BP tankstation aan Prinses Beatrixlaan gesloten tot 13 december

BP tankstation aan Prinses Beatrixlaan gesloten tot 13 december

Het BP benzinestation aan de Prinses Beatrixlaan in Rijswijk is tot 13 december gesloten. Mensen die bij het tankstation aan de afrit van de A4 willen tanken, zullen dat tijdelijk ergens anders moeten doen.

Elektrisch oplaadstation
Vermoedelijk heeft de tijdelijke sluiting van het tankstation te maken met de bouw van een oplaadstation voor elektrische auto’s, ongeveer naast het tankstation. Hiervoor wordt namelijk een elektriciteitsnetwerk aangelegd, wat invloed kan hebben op de functionaliteit van het tankstation. De parkeerplaats van de BP en een nabijgelegen fietspad zijn al langere tijd afgesloten als gevolg van dit project. Het tankstation zelf nu dus ook.

Andere BP’s wel open
Gelukkig zijn er nog andere BP tankstations in de buurt, zoals bij Bogaard Stadscentrum. Deze zijn verder weg van het nieuwe elektrische oplaadstation en dus nog gewoon open.